Om os

Om virksomheden

Om os

Jaka Dental er et dental laboratorie der blev grundlagt tilbage i 1984. Igennem årene har Jaka udviklet sig til en større og større virksomhed, takket være vores grundige kvalitets arbejde vi udfører og leverer.

Vi ønsker at kunne tilbyde vores kunder den bedste service, og det gør vi ved at være fleksible, loyale og altid smilende. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Derudover er vi et dental laboratorie der følger med teknologien, hvorfor vi altid bestræber os på at have det nyeste udstyr således at kommunikationen mellem os og de respektive tandlæger og patienten altid er i top.

Det er vigtigt for os, at patienten får det bedst mulige resultat, og det sikrer vi gennem et tæt samarbejdsforløb mellem tandlægen, patienten og os.

I 2015 fik Jaka Dental en ny ejer, og det har betydet innovation, nye måder at tænke og arbejde på men stadig samme gode service og leveringsdygtige medarbejder og kvalitet som Jaka er kendt for.

Vi kommer gerne ud og fortæller mere om vores arbejde, og hvad vi kan tilbyde.

Ring til os på (+45) 38 10 75 00 eller e-mail os på dental@jakadental.dk og aftal et uforpligtende besøg.​

​JAKA Dental er et moderne dentallaboratorium, der udfører alle former for tandteknisk arbejde såvel fast som aftagelig protetik.

​Vores dygtige og specialiserede medarbejdere skaber i en tæt dialog med patient og tandlæge specifikke og unikke løsninger for patienten, der altid vil blive mødt med varme og professionalisme hos os.​

Kontakt Jaka Dental ApS

Har du spørgsmål til vores behandlinger, så kontakt os gerne

Har du spørgsmål til nogle af vores ydelser og behandlinger, så er du mere end velkomment til at udfylde formularen med dine kontaktoplysninger og din besked, og vi vil vende retur snarest muligt.

Ring til os på telefon (+45) 38 10 75 00 eller send en mail til dental@jakadental.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.